Acasă Anchete Interne Acțiuni pe autostrăzi, pentru siguranța traficului rutier

Acțiuni pe autostrăzi, pentru siguranța traficului rutier

DISTRIBUIȚI

 167524 – 28122022 – În perioada 19-26 decembrie 2022, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 1.089 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația.

Astfel, au fost aplicate 217 sancțiuni persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 166 celor care nu foloseau centura de siguranță.

De asemenea, au fost aplicate 34 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, 5 pentru depășiri neregulamentare și 153 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Polițiștii au reținut 47 de permise de conducere, dintre care 8 pentru viteză, 4 pentru alcool, 1 pentru circulație pe sensul opus, 5 pentru depășire neregulamentară și 13 pentru circulație pe banda de urgență.

Totodată, au fost retrase 37 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 10 infracțiuni.

Acțiunile polițiștilor Brigăzii Autostrăzi vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.