Acasă Anchete Justitie Judecătorul Cristi Dănileț anunță că revine în magistratură

Judecătorul Cristi Dănileț anunță că revine în magistratură

DISTRIBUIȚI

168660  – 25042023  – Cristi Dănileț a anunțat că revine în magistratură după ce a câștigat și al treilea proces cu Inspecția Judiciară, conform deciziei Curții Supreme de luni.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dănileț a scris: „Azi am câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară în care am fost sancționat de CSM cu excluderea din magistratură. S-a constatat de către curtea supremă că nu meritam excluderea, ci doar o reducere a salariului. Am fost suspendat din funcție din data de 13 dec 2021 până azi, 24 aprilie 2023. Soluția de revenirea a mea în magistratură e definitivă. Mulțumesc colegilor judecători și procurori care m-au susținut financiar în această perioadă cruntă pentru mine! Mulțumesc prietenilor din mediul fizic și urmăritorilor din online care mi-au fost alături cu ieșiri publice și cu suport moral – a contat enorm!”.

Cristi Dănileţ, judecător la Tribunalul Cluj, a fost exclus din magistratură de CSM în decembrie 2021 pentru postările sale pe TikTok, în mai 2022, pentru participarea la activitatea unor ONG-uri din care făcea parte și în iulie 2022 pentru exercitarea funcției cu gravă neglijență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.