Acasă Anchete Interne O nouă promoție de absolvenţi se alătură efectivelor Poliţiei de Frontieră

O nouă promoție de absolvenţi se alătură efectivelor Poliţiei de Frontieră

DISTRIBUIȚI

 168515 – 08042023  – Vineri, 7 aprilie 2023, la sediul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea a avut loc festivitatea de absolvire, avansare la primul grad profesional și depunerea jurământului de credință de către Promoţia de agenţi de poliţie de frontieră – 7 aprilie 2023”.

Ceremonialul absolvirii s-a desfăşurat în prezenţa inspectorului general al Poliției de Frontieră Române chestorlui de poliție Victor-Ștefan Ivașcu, a subsecretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Petru Bledea, precum și a reprezentanților autorităților locale şi structurilor de ordine publică din municipiul Oradea.

Aceasta este cea de-a 34-a promoţie de elevi pe care a pregătit-o şcoala orădeană și este formată din 240 elevi, 34 de fete și 206 de băieți, iar durata de şcolarizare a fost de un an.

La finalizarea și centralizarea rezultatelor examenului de absolvire, media generală a promoţiei aprilie 2023 a fost de 8,51. Pentru recompensarea eforturilor în cadrul festivităţii au fost acordate diplome de merit primilor cinci absolvenţi cu rezultate meritorii obținute la examenul de absolvire, şeful de promoţie fiind recompensat şi cu înscrierea numelui pe placa de onoare a instituţiei.

Primii trei clasaţi au fost:

şef promoţie – agent IVAN ELENA MAGDALENA – media 9,76

locul 2 – agent RUSU MARIA ELISA – media 9,53

locul 3 – agent TAHÎȘ DARIUS ALEXANDRU – media 9,53

Absolvenţii au fost repartizaţi în ordinea mediilor și a opțiunilor fiecăruia, în cadrul Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră, în mod special la frontiera externă a României, ca debutanţi în primele şase luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.