Acasă Anchete Interne Arestați pentru trafic de droguri

Arestați pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

168792 – 09052023  – Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie-mai 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc și mare risc, în mod repetat, (heroină, 3 – CMC, respectiv aproximativ 100 de grame de cocaină, în schimbul a 30.000 de lei).

De asemenea, bănuiții ar fi înființat și întreținut, în vederea comercializării, o cultură de cannabis, indoor, într-o localitate din județul Constanța.

Astfel, la data de 7 mai a.c., una dintre persoanele bănuite a fost prinsă în flagrant delict în timp ce deținea, în vederea comercializării, aproximativ 300 de grame cocaină, pentru 18.000 de euro.

Ulterior, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la imobilele folosite de către bănuiți, fiind descoperite și ridicate aproximativ 10 kilograme de cannabis, 100 de grame de cocaină, 34.450 de euro și 3.620 de lire sterline, multiple instalații specifice înființării și întreținerii culturii de cannabis și aparate de vidat.

La data de 7 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea, pentru 24 ore, a celor 3 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de 8 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.