Acasă Economie Marcel Boloş: Salvăm proiecte de investiţii de peste 10 miliarde de euro

Marcel Boloş: Salvăm proiecte de investiţii de peste 10 miliarde de euro

DISTRIBUIȚI

 168869 – 16052023 – Cadrul pentru continuarea proiectelor în programele cu finanţare din fonduri europene 2021-2027 a fost agreat cu Comisia Europeană, a anunțat, pe pagina sa de Facebok, ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

“Ei bine, am agreat astăzi cu European Commission cadrul pentru continuarea proiectelor în programele cu finanțare din fonduri europene 2021-2027, iar în scurt timp va ajunge în Guvernul României un OUG în acest sens.

Practic, ne asigurăm că nu se vor bloca proiectele de infrastructura de transport (cum ar fi Sibiu-Pitești), intrastructura de apă-canalizare, infrastructura locală și județeană de transport, proiectele de investiții în domeniul mobilității urbane, dar și proiectele din domeniul investițiilor în sănătate și infrastructura educațională.

Beneficiarii publici vor avea asigurat, prin grija noastră, cadrul de programare necesar, lucru care o să fie operaționalizat printr-o serie de modificări ale programelor 2021-2027.

Deci nu vom întrerupe fluxurile financiare și decontările aferente proiectelor acestora pe parcursul tranziție de la o perioadă de programare la alta”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.