Acasă Social TPBI, membră a Asociației Autorităților Europene de Transport Metropolitan (EMTA)

TPBI, membră a Asociației Autorităților Europene de Transport Metropolitan (EMTA)

DISTRIBUIȚI

 168901 – 19052023 – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a devenit membră a Asociației Autorităților Europene de Transport  Metropolitan  (EMTA). „Viziunea și misiunea asociației noastre se potrivesc cu cele ale EMTA și, devenind membru, TPBI va avea ocazia de a beneficia de schimbul de cunoștințe și experiență cu autoritățile de top din Europa”, a declarat Vladimir Ghițulescu, directorul general al TPBI.

În cadrul Adunării Generale a EMTA, reprezentanții TPBI – Bodgan Bute, director general adjunct Dezvoltare, și Geanina Suditu, directorul Direcției Dezvoltare – au prezentat câteva dintre proiectele pe termen scurt – noul sistem integrat ITS pentru planificarea, monitorizarea, dispecerizarea și optimizarea serviciilor de transport public, prin crearea Open Data Mobility Center, preluarea sistemului de management al biletelor, extinderea rețelei de benzi dedicate vehiculelor de transport public și prioritizarea în intersecții și reînnoirea parcului de vehicule.

Membrii EMTA au asigurat că vor sprijini proiectele TPBI, în special pentru introducerea serviciilor de tren metropolitan în regiunea București-Ilfov.

După UITP (Asociația Internațională a Transportului Public), EMTA este a doua asociație internațională din cadrul căreia face parte TPBI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.