Acasă Anchete Interne Mult, foarte mult …

Mult, foarte mult …

DISTRIBUIȚI

 169195 – 19062023  – Un număr de 696 persoane, 43 de autovehicule și 37 de documente care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen (SIS) au fost descoperite de polițiștii europeni în cursul săptămânii trecute. Potrivit IGPR, 526 persoane semnalate în SIS au fost descoperite în perioada menționată pe teritoriul României. Polițiștii români au pus în aplicare 18 mandate de arestare europene. De asemenea, pe teritoriul României au fost identificate 87 de persoane semnalate în SIS ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 225 de persoane căutate pentru participarea la o procedură judiciară și 87 de persoane semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Au fost ridicate 21 de documente, au fost găsite 39 de autovehicule și 3 plăcuțe de înmatriculare, căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, în urma schimbului de informaţii, 170 de persoane căutate de autorităţile române (20 – urmărite de Poliţia Română în baza unor mandate europene de arestare, 14 – semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 13 – căutate pentru participarea la o procedură judiciară, 4 – semnalate ”dispărute” de autorităţile române) au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor.

Bilanțul cooperării internaționale de săptămâna trecută, realizat de IGPR, menționează și 16 documente și 4 autovehicule căutate de autorităţile române descoperite de partenerii străini pe teritoriul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.