Acasă Anchete Interne Acțiune a polițiștilor, pentru siguranța traficului rutier

Acțiune a polițiștilor, pentru siguranța traficului rutier

DISTRIBUIȚI

169410 – 11072023 – La data de 10 iulie a.c., polițiștii Biroului de Poliție A2 București – Constanța au acționat pentru creșterea siguranței în trafic și au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. nr. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 20 au fost pentru depășirea vitezei legale admise, 6 la O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, două pentru lipsa documentelor și 4 pentru folosirea telefonului la volan.

De asemenea, au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru lipsa centurii de siguranță, una pentru conducere sub influența alcoolului, precum și 5 pentru alte abateri.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare și două plăcuțe.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de 16.195 de lei.

Au fost constatate și 3 infracțiuni, dintre care două de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și una de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind efectuate 40 de testări cu aparatul etilotest și 27 cu cel DrugTest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.