Acasă Anchete Interne DGA: Instruire pilot în cadrul proiectului European Partnership for Ethics and Integrity,...

DGA: Instruire pilot în cadrul proiectului European Partnership for Ethics and Integrity, finanțat prin Programul Erasmus+

DISTRIBUIȚI

 169378 – 06072023 – Cea de-a doua instruire pilot în cadrul proiectului European Partnership for Ethics and Integrity, finanțat prin Programul Erasmus+, se desfășuroară, în perioada 4 – 6.07.2023, la București.

Activitățile se desfășoară cu participarea reprezentanților DGA – Direcția Prevenire și structurilor județene anticorupție Maramureș și Covasna, ai Centrului Multifuncțional de Pregătire Schengen din România (Buzău); Direcției de Securitate Internă(Bulgaria); Institutului de Securitate Publică din Catalunia și ai Școlii de Administrație Publică din Letonia.

De asemenea, sunt prezenți angajați din Poliția Română, respectiv Brigada Autostrăzi, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

          Proiectul are o perioadă de implementare de 24 de luni, iar obiectivul general al proiectului este de a crește capacitatea agențiilor anticorupție și a instituțiilor de formare să gestioneze și să efectueze schimbări în procesul și metodele de formare în domeniul eticii și integrității, inclusiv prin intermediul educației digitale.

În cadrul acestui proiect, Direcția Generală Anticorupție are calitatea de lider, ceilalți cinci parteneri ai proiectului fiind Centrul Multifuncțional de Pregătire Schengen din România (Buzău), Institutul de Securitate Publică din Catalunia, Direcția de Securitate Internă din Bulgaria, Școala de Administrație Publică din Letonia și Universitatea Catolică Del Sacro Cuore din Italia.

În perioada 13-15 Iunie 2023, Institutul de Securitate Publică din Catalunia a găzduit prima activitate de instruire pilot din  proiectul „European Partnership for Ethics and Integrity”, finanțat din Programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 2 – Parteneriate pentru cooperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.