Acasă Cultura/Media  Eleganță și stil în arhitectura Bucureștilor 1

 Eleganță și stil în arhitectura Bucureștilor 1

DISTRIBUIȚI

169516– 21072023  – Emisiunea de mărci poștale Eleganță și stil în arhitectura Bucureștilor oferă pasionaților de filatelie ilustrarea unei tematici îndrăgite de colecționari (arhitectură și istorie).

Alcătuită din: o marcă poștală, o coliță filatelică dantelată, și un plic „prima zi”, emisiunea va fi introdusă în circulație vineri, 21 iulie 2023.

Marca poștală și colița filatelică dantelată prezintă imaginea unui monument de arhitectură socotit pe drept cuvânt un obiectiv al modernismului în arhitectura capitalei României, Grand Hôtel du Boulevard.

Fațada hotelului, inaugurat în urmă cu 150 de ani (1873) este prezentă în imaginea mărcii poștale cu valoarea nominală de 11 Lei. O perspectivă, care arată amploarea și volumul construcției este ilustrată pe marca poștală cu valoarea nominală de 34 Lei inserată în grafica coliței dantelate. 

Emisiunea va fi disponibilă de Vineri, 21 iulie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online:  http://romfilatelia.ro/store/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.