Acasă Anchete Interne În urma perchezițiilor de marți, șase persoane au fost internate în spital

În urma perchezițiilor de marți, șase persoane au fost internate în spital

DISTRIBUIȚI

169364 – 05072023  – După perchezițiile care au avut loc marți la trei cămine sociale private din județul Ilfov, 24 de persoane au fost reținute, iar alte două au fost plasate sub control judiciar, anunță ProTV.

Potrivit DIICOT, în trei dintre imobilele percheziționate au fost identificate 98 de persoane vătămate, care au fost evaluate medical la fața locului, ulterior fiind transportate la două unități medicale, pentru investigații amănunțite. Pentru 6 dintre persoanele vătămate, medicii au decis internarea, alte 50 de persoane vătămate au fost cazate la mai multe centre de îngrijire, din municipiul București, iar pentru 42 se află în  investigații medicale.

De asemenea, pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate mai multe unități PC, laptopuri, suporturi de date, precum și alte mijloace de probă.

Poliția nu a identificat până acum toate rudele vârsticilor și a pus la dispoziție numărul de telefon  – 0743.164.790 pentru aparținătorii celor care se aflau internați în aceste centre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.