Acasă Economie Programul Rabla Local a fost prelungit

Programul Rabla Local a fost prelungit

DISTRIBUIȚI

169847 – 30082023 – Administraţia Fondului de Mediu (AFM) a anunțat prelungirea, cu încă o lună, a Programului Rabla Localastfel încât cei care doresc să-și caseze autovehiculele uzate prin intermediul acestui program o pot face până la data de 29 septembrie.

O persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicaţie. Persoana în cauză trebuie să domicilieze pe raza teritorială a primăriei unde se află în evidenţele fiscale autovehiculul uzat.

În plus, persoana care își dorește să își ducă autoturismul la casat trebuie să se înscrie în aplicaţie doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază este înscrisă în program. Lista celor 500 de primării care participă la Rabla Local se găsește pe site-ul AFM.

După înscriere, AFM va transmite lista persoanelor înscrise către primăriile participante la Programul Rabla Local. Ulterior, persoana fizică va transmite documentele necesare. Procedura în acest sens va fi făcută publică de fiecare primărie în parte.

Persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat după semnarea contractului de finanțare. Ulterior, va primi 3.000 de lei (2.400 de lei din Fondul pentru mediu şi 600 de lei de la primărie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.