Acasă Cultura/Media Corul de copii Unison Brașov premiat cu aur la Competiția Corală Internațională...

Corul de copii Unison Brașov premiat cu aur la Competiția Corală Internațională Chorus Inside

DISTRIBUIȚI

 169873 – 01092023 – Corul de Copii UNISON – seniorii din Brașov, alături de dirijorul George Dumitrașcu au câștigat titlul de “Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa” la Competiția Corală Internațională Chorus Inside, desfășurată în Croația în 2023.

„Felicitări părinților pentru sprijinul în proiectele artistice și muzicale ale copiilor lor, felicitări speciale echipei Unison, inclusiv lui Ella Dragușin, Laura Dragomir, Doamnei Dr. Marcela Cantor și lui Constantin Marin, pentru implicarea lor si sustinerea copiilor spre acest succes excepțional.

Corul Unison a câștigat MARELE PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa. O realizare care umple de mândrie comunitatea orașului Brașov.

Maestrul George Dumitrașcu, cu mâna sa talentată și pasionată, a fost motorul succesului excepțional al Corului Unison. Sub îndrumarea sa, corul a strălucit în Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația 2023!

Aducând muzica la viață și inspirând tinerii spre frumose realizari artistice, maestrul Dumitrașcu a jucat un rol crucial în formarea acestui grup de talente. Felicitări pentru călăuzirea lor spre succes și pentru contribuția adusă la adjudecarea MARELUI PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa!”, au transmis reprezentanții Corului Unison pe pagina de Facebook. Sura: transilvania365.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.