Acasă Economie Trofeul Energeticianului și-a desemnat câștigãtorii ediției 2023

Trofeul Energeticianului și-a desemnat câștigãtorii ediției 2023

DISTRIBUIȚI

170025 – 23092023 –  Cea mai importantã competiție profesionalã organizatã anual de Compania Naționalã de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA și Federația Naționalã a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS” – Trofeul Electricianului – și-a desemnat asearã câștigãtorii. Dintre cei 71 de concurenți calificați în etapa finalã, 31 cei mai buni au urcat pe podium.

La ceremonia de acordare a premiilor gãzduitã de președintele Directoratului Companiei, Ștefãnițã Munteanu, alãturi de membrii Directoratului Florin Cristian Tãtaru și Cãtãlin Nadolu, au fost prezenți în calitate de oaspeți Mihai Pãun, membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, și Gabriel Andronache, vicepreședinte ANRE.

Ediția din acest an a fost gãzduitã de Sucursala Teritorialã de Transport Constanța, în perioada 18-21 septembrie 2023, însemnând trei zile pline de probe: teoreticã, practicã și proba cu public în cadrul a 10 categorii de expertizã specifice activitãții Transelectrica.

„Îi felicitãm pe câștigãtorii și participanții ediției din acest an a Trofeului Energeticianului pentru excelența demonstratã într-o meserie atât de complexã și provocatoare! Dincolo de spiritul competiției specific acestor zile, avem convingerea cã nivelul de performanțã demonstrat de colegii noștri definește modul de lucru obișnuit al întregii echipe Transelectrica din toatã țara care înseamnã muncã asiduã, perfecționare continuã și profesionalism desãvârșit”, este mesajul transmis de Ștefãnițã Munteanu, președintele Directoratului.

Câștigãtorii Ediției 2023 a Trofeului Energeticianului

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.