Acasă Social Grevă generală în instituții din subordinea Ministerului Muncii

Grevă generală în instituții din subordinea Ministerului Muncii

DISTRIBUIȚI

170626 – 27112023 – Angajaţi din instituţii aflate în subordinea Ministerului Muncii, membri de sindicat, dar şi persoane neafiliate organizaţiilor sindicale, intră, începând de astăzi, luni, 27 noiembrie, în grevă general, anunţă Spotmedia, cu referire la o postare pe Facebook a Federaţiei Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM).

Acţiunea vine în contextul demersurilor federaţiei sindicale de a obţine condiţii de muncă optime şi remunerare echitabilă. Membrii sindicatelor consider că greva va atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă angajaţii din instituţiile Ministerului Muncii.

Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii transmite că „rămâne deschisă la dialog pentru găsirea soluţiilor care să conducă la o îmbunătăţire a calităţii vieţii profesionale pentru toţi membrii săi”.

Greve de avertisment au avut loc săptămâna trecută în mai multe locuri din țară în instituții subordinate Ministerului Muncii, unde timp de două ore, ghișeele caselor de pensii, AJOFM-urilor și ITM-urilor au fost închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.