Acasă Politic Încă un partid. Cosette Chichirău își face ”Curaj pentru România”

Încă un partid. Cosette Chichirău își face ”Curaj pentru România”

DISTRIBUIȚI
foto:gandul.ro

 170442 – 07112023 – Deputatul Cosette Chichirău, care la începutul lunii septembrie a demisionat din USR, a anunțat înființarea partidului „Curaj pentru România”. Ea susține că „între incompetența guvernanților și haosul opoziției” este nevoie de „o opțiune politică sănătoasă”.

Chichirău caută adepți în toată țara, având în vedere că au început pregătirile pentru anul electoral 2024, când vor avea loc patru rânduri de alegeri.

”Curaj pentru România înseamnă curajul să fim o națiune puternică. Să fim europeni nu înseamnă că nu mai suntem români sau francezi sau germani. Înseamnă că participăm cu propria spiritualitate și cultură, cu valoarea muncii noastre la un efort comun de construire a unei civilizații bazate pe valori, principii și reguli”, susține Chichirău.

Ea spune că acest partid este „din start” diferit față de alte partide: „Avem criterii serioase pentru selecția candidaților, impunem limite de mandate pentru primari și parlamentari, promovăm 50% femei pe locurile eligibile de pe listele noastre, avem o cultură internă bazată pe proiecte și soluții și cultivăm încrederea și spiritul de echipă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.