Acasă Politic Marcel Ciolacu: ”Vreau o Românie ordonată!”

Marcel Ciolacu: ”Vreau o Românie ordonată!”

Firmele de păcănele să aibă sediul administrativ și fiscal în România, nu în Transnistria

DISTRIBUIȚI

 170386 – 01112023  – Premierul Ciolacu spune că a interzis păcănelele în orașe sub 15.000 de locuitori și că impozitele pentru aceste afaceri vor crește de zece ori! Într-un dialog cu Victor Ciutacu, prim-ministrul Guvernului României a afirmat că firmele sub care funcționează jocurile de noroc în România au sediile în Transnistria și că aceasta este o modalitate prin care banii ies din economia României:

„Nu mă las până nu termin cu păcănelele. Le-am luat de zece ori mai mult. Toți aveau sediile în Transnistria. De ce credeți că urlă la televizor sau pe Tik Tok? Aveau sediile în Transnistria, unde plăteau 0.5 sau 1%.  În acest moment, toată lumea are sediul social și fiscal în România. Toate serverele vor fi la Jocurile de Noroc. N-am nevoie de banii lor, sunt bani murdari. Sunt bani pe nenorocirea oamenilor. Să își ia banii înapoi, banii se întorc în economie, că se duce omul cu ei la familie. Dependența de jocuri de noroc e ca alcoolismul. Ce să caute la comune? Nu va mai fi nicio păcănea la localități sub 15.000 de locuitori. Știți ce înseamnă asta. Din 3.000 de localități din România  cred că mai rămân vreo 170 de localități unde vor exista (păcănele – n.r.). Peste tot în lumea civilizată există reguli. Nu se poate ca pe toată strada, lângă școli, să fie cinci păcănele. Ai voie în hoteluri, ai intrare separată.

Vine bietul om de la serviciu, bea trei țuici și-o bere și pierde tot salariul. Nu mă sperie nimic. Nu mă opresc cu reforma fiscală”, a spus premierul Ciolacu, la Punctul Culminant de la România TV. Acesta a mai afirmat că a fost avertizat de mai multe ori să renunțe la această reformă. ”Nu mi-e frică de ei! Nu mă opresc!”, a accentuat premierul.

”Vreau o Românie ordonată!”, a anunțat prim-ministrul Guvernului României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.