Acasă Externe Slovenia prelungește controalele la frontieră

Slovenia prelungește controalele la frontieră

DISTRIBUIȚI

 170558 – 20112023 – Din cauza riscului amenințărilor teroriste (nivel european semnificativ), Slovenia extinde, până la 21 iunie 2024, controalele la frontiera cu Croația și Ungaria, anunță Ministerul de Interne sloven. Din acest motiv, trecerile la frontieră ar putea fi afectate.

MAE român reamintește cetățenilor români că pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615057335, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Slovenia: +38640980068.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internethttp//ljubljana.mae.ro,  www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.