Acasă Externe Posibile blocaje ale accesului în Paris și în alte zone din Franța

Posibile blocaje ale accesului în Paris și în alte zone din Franța

DISTRIBUIȚI

171132 – 29012024 –  Începând de luni, 29 ianuarie 2024, ora 14:00, fermierii francezi din departamentele Aisne, Aube, Eure, Eure-et-Loir, Ile-de-France, Marne, Nord, Oise, Pas-de-Calais, Seine-et-Marne, Seine-Maritime și Somme intenționează să blocheze toate axele principale spre  Paris, pentru o perioadă nedeterminată.

Și fermierii din departamentul Lot-et-Garonne au anunțat că intenționează să se deplaseze cu tractoarele la aceeași dată, pentru a bloca piața de interes național din localitatea Rungis, de lângă Paris (departamentul Val-de-Marne).

Ministerul Afacerilor Externe atenționează asupra blocării accesului în capitala franceză și în alte zone din Franța.

Cetățenii sunt sfătuiți să urmărească informațiile privind traficul rutier, consultând pagina internet oficială https://www.bison-fute.gouv.fr/,  disponibilă și în versiunea mobilă: http://m.bison-fute.gouv.fr.

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție următoarele telefoane de permanență, în funcție de circumscripția consulară de reședință, astfel:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.