Acasă Economie Taximetriștii au ajuns la Guvern. Cer modificarea legislației

Taximetriștii au ajuns la Guvern. Cer modificarea legislației

DISTRIBUIȚI
foto: AST

 168139 – 30012024 –  În contextul protestelor declanșate de Asociaţia Şoferilor de Taxi București-Ilfov  și a nemulțumirilor altor membri ai organizațiilor din domeniul taximetriei și transportului alternativ, la Palatul Victoria au avut loc discuții despre reglementarea activității din aceste domenii.

Reprezentanții taximetriștilor au cerut îmbunătățirea legislației pentru asigurarea unei concurențe loiale între prestatorii de servicii. Printre cererile taximetriștilor se numără fiscalizarea curselor taximetriștilor Bolt și Uber conform regulilor din în domeniul transportului de persoane și includerea lor sub autoritatea Primăriei Generale, așa cum este în cazul celorlalte companii de taximetrie.

S-a convenit ca observațiile și propunerile de modificare a legislației să fie transmise Guvernului și, ulterior să aibă loc, în același format, o nouă întâlnire.

Din partea Guvernului au participat consilierul de stat Minel Ivașcu și reprezentanți ai Ministerului Muncii, Ministerul Transporturilor, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Autoritatea pentru Digitalizarea României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.