Acasă Externe Guvernul de la Kiev: ”Trăiască România!”

Guvernul de la Kiev: ”Trăiască România!”

DISTRIBUIȚI

  171269 – 14022024 –   Centrul pentru Comunicare Strategică din Ucraina, o organizaţie oficială a guvernului ucrainean pentru combaterea dezinformării, a publicat un videoclip de mulţumire la adresa României, folosind ca ilustrație muzicală melodia lui Nicu Alifantis, ”Trăiască România!”.

„Le mulţumim prietenilor noştri români”, „Nu doar graniţa comună, ci şi istoria comună dintre România şi Ucraina reprezintă fundamentul parteneriatului nostru de o viaţă”, ”Le mulţumim prietenilor noştri români pentru că ne-au fost alături încă de la început în lupta împotriva tiraniei”, sunt câteva dintre mesajele care rulează pe fundalul muzical postat pe platforma X.

În videoclipul care însoţeşte mesajul sunt imagini de la demonstraţii pro-ucrainene din România, de la întâlniri ale preşedinţilor Klaus Iohannis şi Volodimir Zelenski în timp ce-şi dau mâna.

Acestea alternează cu „cartoane” pe care scrie în limba engleză: „România este unul dintre cei mai apropiaţi vecini ai noştri şi unul dintre partenerii care ne-au susţinut cel mai mult” , „România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutor militar”, „Ne va antrena piloţii pe noile avioane F-16”.

Sunt prezentate, de asemenea, imagini cu vehicule militare şi cu sisteme de rachete Grad.

Apar, de asemenea, imagini cu refugiaţi ucraineni, Stratcom reamintind: „România a găzduit zeci de mii de refugiaţi”.

„Ucraina nu va uita niciodată generozitatea vecinului nostru. Mulţumesc, România”, se spune în mesajul de final al videoclipului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.