Acasă Social Serviciile de ambulanță pot completa necesarul de personal

Serviciile de ambulanță pot completa necesarul de personal

DISTRIBUIȚI

171327 – 20022024 – Premierul Marcel Ciolacu a discutat, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” și ai conducerii serviciilor de ambulanță, despre asigurarea resurselor necesare acestui domeniu de activitate.

Ca răspuns la solicitările reprezentanților sindicatului privind dotarea cu noi ambulanțe, reprezentanții Executivului au anunțat că procedura de achiziție publică este deja inițiată.

În cee ace privește asigurarea resursei umane (personal medical de intervenție), s-a punctat faptul că Guvernul a adoptat un medorandum care permite ocupare celor 360 de posture vacantate anul trecut, iar pentru cele care se vor vacanta în acest an nu este nevoie de niciun demers suplimentar.

De asemenea, s-a convenit ca, în perioada imediat următoare sindicatul să transmită Guvernului informațiile necesare pentru actualizarea cadrului legislativ de organizare și funcționare, astfel încât la o viitoare întâlnire aceste solicitări să fie discutate și cu specialiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.