Acasă Economie Din nou la Paris

Din nou la Paris

DISTRIBUIȚI
foto:economie.gov.ro

168537 – 15032024 – România va fi promovată a doua oară în acest an la Paris, în cadrul târgului internațional de turism „Le Salon Mondial du Tourisme”.

Standul României dispune este amplasat în centrul pavilionului expozițional și găzduiește 15 co-expozanți: Salrom, Plafar, Nordic Tours, World Synergy Travel, Exact Tours, Dor Travel Armenopolis, K-TOUR Romania, Romania For All, Eastern European Experience, Luxuria Travel, Asociația Județeană de Turism Sibiu, Asociația Dorul Oșenilor, OMD Timișoara, OMD Mamaia-Constanța și, nu în ultimul rând, OMD Maramureș, care este însoțit de renumitul olar din Baia Sprie, Daniel Leș.

Pe lângă demonstrațiile de olărit, vor fi realizate prezentări de destinație și pe scena principală a evenimentului, care vor evidenția autenticitatea României, precum și momente artistice inspirate din folclorul și cultura românească.

Conform INS, numărul turiștilor francezi care au petrecut o vacanță în România a crescut în 2023 cu aproximativ 24.76% față de anul precedent.

Pentru creșterea atractivității ca destinație turistică, România a avut în toamna anului trecut o campanie outdoor de promovare în Paris când, timp de trei săptămâni, pe 103 panouri publicitare și 17 autobuze turistice, au fost proiectate imagini spectaculoase cu Castelul Peleș, Mănăstirea Sucevița și Transfăgărășan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.