Acasă Social Educatie Săptămâna Verde la Ministerul Mediului

Săptămâna Verde la Ministerul Mediului

DISTRIBUIȚI

 171899 – 20042024 – Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Asociația Nature Talks organizează o serie de ateliere de mediu pentru elevii din ciclul primar în perioada 22-26 aprilie, sprijinind  școlile din București care au Săptămâna Verde.

Astfel, mai multe clase din ciclul primar vor avea ocazia să participe la ateliere de mediu gratuite, în timpul cărora elevii vor afla lucruri noi despre: poluare atmosferică, colectare separată, eficiență energetică și risipă alimentară.

La primul atelier, care va avea loc luni, 22 aprilie, începând cu ora 09.00, va participa ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet. Demnitarul le va vorbi copiilor despre importanța reciclării și despre sistemul garanție-returnare.

Atelierele au loc la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și sunt susținute de lectorii Asociației Nature Talks, cu ajutorul unor machete, jocuri și experimente folosite în programul Școala de Mediu.

Reprezentanții presei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați începând cu ora 8.45, la sediul MMAP, Bdul Libertății 12, Sector 5, București (etaj 1, Dispecerat).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.