Acasă Externe Agenda Europeana Candidații își prezintă viziunile pentru președinția Comisiei Europene

Candidații își prezintă viziunile pentru președinția Comisiei Europene

DISTRIBUIȚI

 172194 – 24052024 –  Joi după-amiază, candidații la președinția Comisiei Europene- Walter Baier (Austria, Stânga europeană), Sandro Gozi (Italia, Renew Europe Now), Ursula von der Leyen (Germania, Partidul Popular European), Terry Reintke (Germania, Verzii europeni) și Nicolas Schmit (Luxemburg, Partidul Socialiștilor Europeni) – au participat la dezbaterea Eurovision, organizată de Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) în colaborare cu partidele politice europene și cu Parlamentul European.

Temele dezbăture au fost economia și locurile de muncă, apărare și securitate, climă și mediu, democrație și leadership, migrație și frontier și inovare și tehnologie.

Întrebările au fost adresate de cei doi moderator, de publicul din hemiciclu și de telespectatorii care au urmărit evenimentele organizate de birourile Parlamentului din statele membre ale UE, transmise prin intermediul platformelor de comunicare socială. Candidații au primit, de asemenea, întrebări directe din partea moderatorilor în așa-numitele secvențe „spotlight”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.