Acasă Social Începe ”Litoralul pentru toți”, ediția de primăvară

Începe ”Litoralul pentru toți”, ediția de primăvară

DISTRIBUIȚI

 172144 – 20052024 – Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea programului ”Litoralul pentru toți”, desfășurat între 31 mai și 20 iunie. Tarifele de cazare în cele 65 de unități de cazare participante la program încep de la 35 de lei/noapte pentru o persoană (cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din Eforie Nord).

FPTR se așteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Dragoș Răducan, președintele FPTR, a precizat că în această perioadă prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon și că majoritatea hotelurilor vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei/noapte de persoană în camera dublă, la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei/noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru pachetele all-inclusive, prețurile pornesc de la 200 de lei/noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele în Jupiter.

Pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.