Acasă Politic Bucuresti: Vine campania, vine Tezaurul

Bucuresti: Vine campania, vine Tezaurul

DISTRIBUIȚI

114378 – 02112012 – Tezaurul Romaniei de la Moscova trebuie sa revina in tara, a afirmat, vineri, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, la Academia Romana, in cadrul conferintei “Supravietuire prin diplomatie”.

“Vreau sa mai spun, inca o data, foarte clar. O spun public: Tezaurul Romaniei trebuie sa revina in Romania’, a subliniat seful diplomatiei romane, potrivit Hotnews.ro.

Corlatean a amintit ca “in tinerete” a fost, in Ministerul de Externe, unul dintre cei care au gestionat dosarul Tezaurului Romaniei de la Moscova si cunoaste foarte bine, la fel ca si ambasadorii romani, dorinta legitima ca Tezaurul sa revina Romaniei, deziderat care s-a transferat de la o generatie la alta a diplomatilor romani.

Ministrul de Externe a mai spus ca, intr-o perioada involburata, dupa atatia ani in care nu s-a intamplat “mare lucru”, a avut loc o intalnire a copresedintilor roman si rus ai Comisiei romano-ruse, si a apreciat ca, in trecut, “poate ar fi trebuit sa fim noi mai activi”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.