Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Funcţionari de la ITM Dâmboviţa, în incompatibilitate

Dâmboviţa: Funcţionari de la ITM Dâmboviţa, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

128264 – 12052014 – Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Constantin Sebastian Bică, Mihai Anatole Mochancs și Daniel Cătălin Păduroiu, funcționari publici în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița.

Constantin Sebastian Bică şi Mihai Anatole Mochancs, inspectori de muncă în cadrul I.T.M. Dâmbovița, se află în stare de incompatibilitate, întrucât, începând cu data de 7 martie 2007, desfășoară activități remunerate în domenii de activitate din sectorul privat, în baza unor convenții civile și contracte individuale de muncă, care sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fișei postului.

Daniel Cătălin Păduroiu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 7 iunie 2004 – 11 noiembrie 2013, întrucât, în perioada exercitării funcției publice de consilier la Compartimentul Informatică din cadrul I.T.M. Dâmbovița, a desfășurat activități remunerate în domenii de activitate din sectorul privat, precum și în cadrul instituțiilor publice, în calitate de lector / îndrumător, în baza unor convenții civile și contracte individuale de muncă, care sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fișei postului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.