Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Voiculescu neagă

Bucureşti: Dan Voiculescu neagă

DISTRIBUIȚI

 129550 – 02072014 – Președintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, i-a răspuns lui Marian Capatana, care a afirmat marti ca fondatorul Intact ar fi dat un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu – Bercea Mondial.

„In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze. (…) Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise dezvaluiri de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare”, scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

„Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social”, continua fostul senator PC.

Dan Voiculescu mai sustine ca a formulat o solicitare in atentia presedintelui Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea, pentru a-i fi o eliberata o copie a declaratilor facute de Marian Capatana, astfel incat sa poata declansa o actiune in instanta impotriva sa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.