Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sindicaliştii din administraţia publică ies în stradă

Bucureşti: Sindicaliştii din administraţia publică ies în stradă

DISTRIBUIȚI

 130364 – 04082014 – Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) si Sindicatul Forum din Administratia Publica, aduc la cunostinta faptul ca marti, 5 august 2014, in intervalul orar 16.00-16.30, se va desfasura pe platoul din fata Primariei Municipiului Bucuresti, o pichetare efectuata de catre salariati din administratia publica locala sub deviza “Stop umilinţei salariale,  nu austerităţii”.

La actiune vor participa 100 de membrii de sindicat, care vor sa transmita Guvernului Romaniei, cat si tuturor fortelor politice, revendicarile  lor.

Nemultumirea este generata in mod special de scaderea dramatica a puterii de cumparare si a veniturilor salariale. Actiunile vor continua conform programului anuntat, pana cand autoritatile cu putere de decizie vor incepe un dialog real, pentru rezolvarea problemelor sesizate.

In Bucuresti se va organiza in fiecare zi de marti, intre orele 16.00 si 16.30, o pichetare in fata Primariei Capitalei, pana la data de 10 septembrie 2014.

“S-a ales ca loc de pichetare  Primaria Capitalei deoarece consideram ca este o institutie simbolica, pentru autoritatile locale din Romania, cu bugetul anual mai mare  decat al multor ministere, cu competente in administrarea locala a doua milioane de locuitori, unde   aprox. 30% dintre salariati au venituri lunare de sub 1000-1100 lei”, se precizează într-un comunicat remis PROMPT MEDIA.

La data de 10 septembrie 2014 se va organiza o pichetare/miting  la sediul Guvernului cu 3.000 participanti din toata tara, la care se vor sustine ravendicarile FNSA. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.