Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD: “Ruptură uriaşă” între liderii de la centru şi cei din...

Bucureşti: PSD: “Ruptură uriaşă” între liderii de la centru şi cei din teritoriu

DISTRIBUIȚI

131163 – 08092014 –  Lideri de organizatii judetene si presedinti de Consililii Judetene din partea PSD se afla intr-un razboi total cu unii ministri, au declarat surse din partid, potrivit stiripesurse.ro.

“Victor nu se ocupa nici macar 1% de partid. Este o ruptura uriasa intre teritoriu si centru. Ministrii nu fac nimic, nu le ajungi la nas, dau din umeri. Victor face o greseala uriasa ca nu-si securizeaza Moldova, Muntenia, Dobrogea, pentru ca in Transilvania o sa pierdem in toate organizatiile”, a declarat un lider PSD.

Surse din PSD au afirmat ca alegerile prezidentiale sunt mai complicate decat isi imagineaza lumea din afara partidului si ca exista o tensiune uriasa si multiple calcule personale.

In acest conditii, spun sursele citate, exista o posibilitate ca unii lideri PSD sa nu dea tot ce pot in campanie.

“Sunt probleme multe, e foarte complicat. Lumea nu are chef sa bage bani in campanie. Ministrii astia nu se vad, nici eu nu-i stiu pe toti. Nu s-au dat bani, dar vor campanie. De ce sa ma implic 100%?”, a declarat un lider PSD.

Sursele citate spun ca Ioan Rus si Robert Cazanciuc sunt printre cei mai ‘vanati’ ministri in partid.

“Sunt o sumedenie de proiecte care stau in sertare la ministri”, mai acuza un lider de organizatie judeteana a PSD.

Situatia a degenerat de asa natura in partid incat unii lideri PSD se gandesc ca poate le-ar fi mai bine daca partidul pierde alegerile, a declarat un lider PSD. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.