Acasă Externe Rep. Moldova: Guvernul de la Chișinău a demisionat. Următorul cabinet trebuie să...

Rep. Moldova: Guvernul de la Chișinău a demisionat. Următorul cabinet trebuie să ridice o ”Moldovă curată”

DISTRIBUIȚI

 133483 –  11122014 –  Guvernul Leancă a demisionat, ca urmare a rezultatului alegerilor parlamentare care au avut loc în 30 noiembrie, în Rep. Moldova. În ultima ședință a cabunetului, premierul a mulțumit colegilor săi și, alături de Acordul de Asociere cu UE, la capitolul realizări, a menționat proiectele sociale începute ”cu ajutorul prietenilor noștri de la București”: ”Personal, ca şef al Executivului, vreau să vă mulţumesc, colegilor, membrilor Guvernului, (…) chiar având unele probleme, am reușit să ducem la bun sfârșit mai multe lucruri începute din 2009.

Dacă nu am fi avut acest spirit de echipă, nu am fi reuşit să semnăm și să punem în aplicare Acordul de Asociere şi cel de Liber Schimb. (…) Oamenii s-au putut bucura, în mod special, de mai multe proiecte sociale: grădiniţe, şcoli, biblioteci, case de cultură reconstruite, drumuri şi apeducte reabilitate, centre medicale deschise. Și nu pot să nu mă refer la Muzeul de Arte Plastice și la identificarea banilor pentru reparația Sălii cu Orgă cu ajutorul prietenilor noștri de la București, și Teatrul Național de la Cahul”.

Iurie Leancă a mai afirmat că viitorul cabinet va trebui să continue cee ace s-a început, astfel încât să se construiască o Moldovă ”puternică, europeană și (…) curată”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.