Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procuror pedepsit pentru că s-a urcat beat la volan şi a...

Bucureşti: Procuror pedepsit pentru că s-a urcat beat la volan şi a rănit doi oameni

DISTRIBUIȚI

 134915 – 18022015 –  Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat miercuri din functie pe procurorul Dumitru Cismaru de la Parchetul General, in urma condamnarii definitive la inchisoare a acestuia. Procurorul a primit un an de inchisoare cu suspendare, in iulie 2014, dupa ce s-a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier cu doi raniti.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 februarie a.c., decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului Dumitru Cismaru – ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea une iinfractiuni”, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Dumitru Cismaru a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), dupa ce magistratul a fost prins baut la volan, in timp ce dadea ture in jurul Parchetului General.

Alaturi de acesta, in masina se afla si amicul sau, omul de afaceri Bebe Ionescu si cuscrul fostului presedinte Traian Basescu. Fostul magistrat a provocat un accident rutier, in care doua persoane au fost ranite. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.