Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ovidiu Tender rămâne în închisoare

Bucureşti: Ovidiu Tender rămâne în închisoare

DISTRIBUIȚI

138415 – 17072015  –  Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins joi seara, ca nefondată, cererea lui Ovidiu Tender de strămutare a dosarului RAFO-Carom. Astfel, afaceristul rămâne cu condamnarea de 12 ani și șapte luni închisoare pe care a primit-o în acest dosar. Decizia este definitivă, potrivit Evenimentul Zilei.

            Avocații lui Ovidiu Tender au cerut strămutarea dosarului RAFO-Carom de la Curtea de Apel București la o altă curte de apel din țară, pe motiv că unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Tender, Mihai Alexandru Mihalcea, ar fi fost incompatibil.

            La 8 iunie a. c., omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv de judecătorii de la Curtea de Apel București la 12 ani și șapte luni închisoare în dosarul RAFO-Carom, în timp ce Marian Iancu a primit 14 ani de detenție.

            Au mai fost condamnaţi Toader Găureanu la 9 ani și 10 luni închisoare, Cicilia Dumitrescu — 7 ani, Marin Badea — 8 ani și 6 luni, Bogdan Sălăjan — 3 ani cu suspendare, Kadri Mazhar Basaran — 6 ani și 6 luni închisoare cu executare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.