Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ghiță zice că nu are voie să vorbească cu 1.112 persoane

București: Ghiță zice că nu are voie să vorbească cu 1.112 persoane

DISTRIBUIȚI

 Sebastian Ghiță143512 – 06042016 Deputatul Sebastian Ghiță a fost invitat la postul de televiziune B1 TV, alături de jurnalistul Ion Cristoiu, la emisiunea moderată de Nelu Barbu. Cei trei au vorbit despre presiunile și lucrurile pe care are voie sa le facă sau nu, Sebastian Ghiță. Potrivit deputatului, de un an există o presiune care se face asupra sa.

Deputatul a spus că în dosarele lui există și persoane comune cu care nu are voie să vorbească, iar numărul total al acestora este 1.112.

”Am ajuns la 1.112 persoane cu care nu am voie să vorbesc…. Mâine (n.r. – azi) merg la înalta cu Curte, și nu sunt dispus să fac mai multă politică decât este cazul. Dar persoanele care au venit cu denunțuri, persoane care au devenit denunțători de profesie, cu câte cinci dosare… Sunt denunțuri și documente strânse după aceste denunțuri. Dar acestea nu sunt lucruri speciale. Sunt lucruri normale, spre exemplu: a vândut o casă și ăla vine și denunțătorul a zis, domne, nu s-a plătit. Șeful și cel care coordonează dosarele este procororul. În fiecare dosar este câte un procuror”, a spus Ghiță. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.