Acasă Externe Agenda Europeana Bruxelles: Încă 37 milioane de euro pentru infrastructura din România

Bruxelles: Încă 37 milioane de euro pentru infrastructura din România

DISTRIBUIȚI

comisia_europeana144011 – 05052016 –  Comisia Europeană a aprobat finanţarea proiectului privind reabilitarea legăturilor rutiere Tȃrgu Mureş – Reghin şi Reghin – Sărăţel, parte a DN 15, respectiv DN 15 A, a cărui valoare eligibilă se ridică la peste 37 milioane de euro.

Cofinanţarea din partea Uniunii Europene, prin Fondul european de dezvoltare regională, este de 31 de milioane de euro. Proiectul a vizat reabilitarea a aproape 25 de km din DN15, între Târgu Mureş şi Reghin, precum şi a aproximativ 47 de km din DN 15A, între Reghin şi Sărăţel.

Comisarul pentru politică regională, Corina Crețu, a declarat: ”,Acest proiect este încă o dovadă a interesului mare pe care Comisia Europeană îl acordă modernizării şi dezvoltării infrastructurii de transport din România. Prin reabilitarea şoselelor care leagă localităţi importante din judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, se asigură o mai bună conectivitate rutieră în centrul ţării, creându-se totodată premisele unui transport mai sigur şi mai rapid.” –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.