Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mihai Dragoș reales președinte al CTR

București: Mihai Dragoș reales președinte al CTR

DISTRIBUIȚI

 Mihai Dragos 2145071 – 06072016  –  Adunarea Generală a Consiliului Tineretului din România (CTR) l-a reales pe Mihai Dragoș în funcția de președinte al structurii.

În primul mandat al lui Dragoș, CTR a convins Ministerul Tineretului și Sportului să susțină modificări importante ale legii tinerilor, acestea urmând să fie transmise în perioada următoare Parlamentului pentru adoptare. Structura este unul din inițiatorii programului ”Capitala Tineretului din România” și a înființat, de asemenea, o rețea de monitori județeni care au obținut suplimentări ale fondurilor alocate de primării și consilii județene pentru activități de tineret de peste 3 milioane de lei, sumă mai mare decât linia ”activități de tineret” din bugetul Guvernului. Mihai Dragoș a fost desemnat în 2015, cu sprijin larg din partea sectorului neguvernamental de tineret, să participe în plenul Consiliului Economic și Social în camera reprezentanților organizațiilor societății civile.

Consiliul Tineretului din România este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial și reunește 19 structuri federative cu o rețea de peste 300 de organizații de și pentru tineret din țară, fiind singura structură din România afiliată la Forumul European al Tineretului (European Youth Forum) și Organizația Mondială pentru Tineret (World Assembly of Youth). Președintele CTR este membru desemnat în Consiliul Economic și Social al României. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.