Acasă Social Timiș: Doi albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi...

Timiș: Doi albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera de vest

DISTRIBUIȚI

albanezi 145793 – 22082016 – În cadrul acţiunilor de supraveghere desfăşurate la graniţa cu Serbia, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa,  I.T.P.F. Timişoara, au depistat doi cetăţeni albanezi care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera ”verde”.

 În cursul zilei de 21 august, în jurul orelor 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia, spre teritoriul României. Imediat, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa s-a deplasat în zonă şi a reţinut persoanele în cauză, la aproximativ 400 m de frontieră, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 29, respectiv 33 ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei doi cetăţeni albanezi fiind predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, în vederea continuării cercetărilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.