Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cabinetul Grindeanu, la prima ședință

București: Cabinetul Grindeanu, la prima ședință

DISTRIBUIȚI

sedinta-guvern148237 – 050112017 –  Suntem la prima ședință de guvern și vreau să mai spun o dată următorul lucru, și să-l subliniez, și anume responsabilitatea care apasă pe umerii fiecăruia dintre noi. O responsabilitate dată de votul românilor din 11 decembrie, de votul de astăzi din Parlament și care ne obligă la a pune în aplicare proiectul, Programul de Guvernare 2017 – 2020, a declarat prim-ministrul Sorin Mihai Grindeanu la prima ședință a noului guvern, care a avut loc miercuri seara la orele 21.00.

Joi, de la orele 9.00, fiecare ministru preia ministerul pentru care a fost votat în Parlament. ”Vă rog să faceți un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister, astfel încât vineri, când vom avea următoarea ședință de guvern, să le prezentați”, a precizat premierul.

Ședința de aseară a avut pe ordinea de zi două puncte: un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe și un proiect de ordonanță de urgență pentru stabilirea unor măsuri în domeniul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative. ”Sunt lucruri absolut necesare pentru a funcționa cum trebuie acest guvern, și în al doilea rând pentru a da posibilitatea Parlamentului în zilele următoare să adopte proiectul de lege”. PROMPT MEDIA

foto:facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.