Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Monica Macovei: PSD se pregătește să pună în aplicare planul ”totul...

București: Monica Macovei: PSD se pregătește să pună în aplicare planul ”totul pentru a scăpa corupții”

DISTRIBUIȚI

Monica-Macovei-ep148330 – 100112017 –  Florin Iordache, om de bază în “marțea neagră” din 2013, a lansat două proiecte, aparent fără legătură, dar cu un scop comun: să îi scape pe politicienii corupți și hoți de anchete și de executarea pedepselor, declară europarlamentarul Monica Macovei.

Iordache vrea ca o lege a grațierii și amnistiei să fie discutată în Parlament și ca Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) să fie eliminat.

Ministrul Justiției, format în “marțea neagră”, pregătește, de fapt, eliberarea politicienilor și oligarhilor condamnați. În plus, anchetele și procesele în curs se vor opri pentru totdeauna în caz de amnistie. În caz de grațiere, anchetele și procesele în curs vor continua, dar nimeni nu va executa nicio pedeapsă. Banii publici cheltuiți pentru anchete și procese vor fi astfel aruncați pe geam. Pentru acest obiectiv, grupul infracțional organizat PSD lucrează împreună cu anexa penală a ALDE și cu aliatul UDMR. Eliminarea MCV i-ar ajuta în planul ”totul pentru a scăpa corupții”, pentru că evaluările Comisiei Europene și rapoartele MCV sunt cele care de ani de zile atrag atenția că politicienii corupți vor să scape de DNA, vor să distrugă anticorupția.

Fără MCV, grupul infracțional organizat PSD va avea cale liberă la blocarea justiției și la instaurarea unui regim în care corupții și hoții vor face toate legile pentru ei și împotriva noastră, susține Macovei.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.