Acasă Vest Hunedoara Hunedoara: DIICOT Hunedoara a anihilat încă un grup de traficanți de droguri

Hunedoara: DIICOT Hunedoara a anihilat încă un grup de traficanți de droguri

DISTRIBUIȚI

145460 – 25042017 –  Marți dimineaţa, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurii DIICOT din Hunedoara au descins la membrii unei grupări infracţionale, bănuite că ar fi introdus haşiş în ţară, sub formă de colete sau prin ingerare, pe care l-ar fi comercializat unor consumatori. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au efectuat trei percheziţii domiciliare, în Hunedoara, Simeria şi Deva. Percheziţiile au vizat un grup de persoane bănuite de trafic internaţional de droguri de risc (haşiş).

Investigaţiile au relevat faptul că, unii dintre cei implicaţi s-ar fi aprovizionat cu haşiş din Spania, Maroc şi Malaga, introducând drogurile în ţară sub formă de colete sau prin ingerare de caşete, pe care le-ar fi comercializat în judeţul Hunedoara.

La data de 14 aprilie a.c., când membrii grupării au ajuns în ţară, în urma unui control efectuat de medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat că unul dintre ei avea în stomac o cantitate de haşiş sub formă de caşete.

În această dimineaţă, au fost aduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Hunedoara, pentru audieri, opt persoane – patru persoane bănuite în cauză şi patru martori. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.