Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primaria Capitalei trimite elevii si studentii in tabere gratuite la mare

București: Primaria Capitalei trimite elevii si studentii in tabere gratuite la mare

DISTRIBUIȚI

146267 – 26062017  Un numar de 16 mii de elevi bucureșteni vor pleca, vara aceasta, la mare. Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, îi trimite pe litoralul românesc și grecesc pe toți cei care s-au implicat în activităti școlare și extrașcolare, pe parcursul anului 2016-2017. Elevi din clase primare, gimnaziale, liceeni, dar și peste 2000 de profesori, se vor bucura de o săptămană gratuită în stațiunile de la malul mării, Comorova, Neptun, Costinești, Vama Veche, dar și în stațiunea Paralia Katerini, din Grecia.

Peste 2000 de elevi care s-au remarcat în activitătile și proiectele sportive organizate de PMB, prin PROEDUS, își vor petrece vacanța de vară pe litoralul românesc și cel grecesc. Tot atâția liceeni, înscriși în programul ”Fii și tu voluntar PROEDUS!”, se vor distra la mare. Alte câteva mii de tineri, olimpici și șefi de promoție de gimnaziu și liceu, își pregătesc bagajele pentru vacantă.

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, a premiat, anul acesta, și 2.000 de profesori coordonatori ai elevilor olimpici, diriginti ai șefilor de promotie, antrenori ai sportivilor premiati și cadre didactice implicate în proiectele din cadrul Parteneriatului Civic pentru Educație-CIVITAS. Și ei își vor petrece o săptămână din vacanță la Vama Veche. Proiectele CIVITAS le-au oferit posibilitatea altor 2500 de elevi bucureșteni, care au optat să se dedice activităților non-formale, să plece la mare.

De asemenea, Primăria Municipiului București Organizează si pentru studenti Școli de Vară tematice în perioada 19 iunie – 21 iulie 2017, pe litoralul românesc, în stațiunile Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Olimp, Costinești și Constanța.

Prima serie de participanți în cadrul școlilor de vară (19-25 iunie) a fost in stațiunea Neptun.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.