Acasă Politic Interese comune ale României cu Pakistanul

Interese comune ale României cu Pakistanul

DISTRIBUIȚI

149940 – 22022018 – Preşedintele Senatului,  Călin Popescu-Tăriceanu, a avut o întrevedere astăzi cu Safdar Hayat, ambasadorul Republicii Islamice Pakistan în România, în vizită de prezentare. Cu această ocazie, președintele Senatului l-a felicitat pentru numirea ca ambasador în România, și l-a asigurat de sprijinul Senatului în demersurile de promovare a relațiilor bilaterale româno-pakistaneze.

Discuţiile dintre cei doi interlocutori au prilejuit o trecere în revistă a principalelor aspecte ale relaţiilor dintre România şi Pakistan, cu accent pe intensificarea dialogului interparlamentar care are un potențial de valorificare superioară a agendei politice bilaterale. A fost subliniat interesul reciproc pentru intensificarea cooperării în diferite domenii, cu precădere în agricultură, IT, educaţie şi cultură.
Călin Popescu-Tăriceanu a arătat că eforturile susţinute pe care Pakistanul le depune în lupta desfăşurată pe mai multe fronturi împotriva grupărilor teroriste şi extremiste este cunoscută în România, ţara noastră condamnând cu fermitate acest flagel transfrontalier și contribuind la nivel internațional la lupta anti-teroristă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.