Acasă Politic Ionel Dancă: Strategia România 2040, nostalgia comunistă a Puterii

Ionel Dancă: Strategia România 2040, nostalgia comunistă a Puterii

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

145929 – 23042018  – Intenţia Puterii actuale de a realiza Strategia România 2040 trădează o nostalgie comunistă greu de închipuit, a declarat RFI purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.Guvernul a publicat un proiect de lege privind Strategia ”România 2040”, care va fi realizată de o comisie condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi care va deveni obligatorie pentru toate guvernele ce vor urma.

Ionel Dancă a precizat că „Partidul Naţional Liberal a somat Guvernul să retragă acest proiect de lege, pentru că el trădează o nostalgie comunistă greu de închipuit şi de acceptat în vremurile noastre. Nu se poate, după ce Guvernul condus de domnul Dragnea în realitate a reuşit contraperformanţe greu de imaginat într-un an şi jumătate de guvernare, provocând dezechilibre economice majore, acum să aibă pretenţia că poate stabili strategia României pentru următorii 20 de ani şi această strategie să devină lege pentru toate guvernele care vor urma”.

După părerea sa, „este încă o încercare disperată a lui Liviu Dragnea de a se erija în conducătorul de facto al României. Practic şi această tentativă face parte din strategia disperată a domnului Dragnea de a fi premierul acestei ţări, ceea ce nu-i permite situaţia juridică, respectiv situaţia de condamnat penal, în care se află (…). Este o propagandă ieftină a acestui Guvern, pe de o parte şi pe de altă parte, încercarea lui Liviu Dragnea de a se erija în farul călăuzitor al României pentru perioada următoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.