Acasă Anchete Traficanți de cannabis prinși în flagrant delict

Traficanți de cannabis prinși în flagrant delict

DISTRIBUIȚI

152373 – 14112019 – Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT, au ridicat 1,75 kilograme de cannabis și bani cearear fi fost obținuți din traficul de droguri. Cinci persoane au fost reținute pentru 24 ore și apoi arestate pentru 30 de zile.

La data de 12 noiembrie 2019, a fost desfășurată o acțiune de prindere în flagrant delict a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, în timpul efectuării de către aceștia a unei tranzacții cu cannabis și au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare. În cadrul acţiunii, unul dintre aceştia a ripostat, blocându-se în autoturism şi încercând să forţeze barajul format de poliţişti. Astfel, poliţiştii au folosit forţa, bărbatul fiind ulterior imobilizat.

Au fost ridicate 1,75 kilograme de cannabis, 15.000 de lei, 3.100 de euro, 380 de lire sterline – bani susceptibili a fi obținuți din traficul de droguri, precum și alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infracțională (2 cântare electronice de mare precizie, un laptop, 8 telefoane mobile, 20 de cartele SIM).

Șase persoane au fost conduse la audieri, iar față de cinci persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie 2019, față de cei cinci, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.