Acasă Uncategorized Bucuresti: Igiena necorespunzatoare si apa contaminata biologic in unitatile de producere si...

Bucuresti: Igiena necorespunzatoare si apa contaminata biologic in unitatile de producere si depozitare a alimentelor

DISTRIBUIȚI

93014 – 17082010 – În perioada 6 – 12 august 2010, inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor din cadrul Direcţiilor judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi a Municipiului Bucureşti au desfăşurat activităţi de control în unităţile din industria agroalimentară. Au  fost efectuate 2.201 de controale, în urma cărora s-au aplicat cinci  sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.600 de lei şi 14  avertismente.

Unităţile din industria agroalimentară controlate desfăşoară activităţi pe domenii de activitate diverse, precum fabricarea pâinii şi produselor de patiserie, a produselor de morărit, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, şi unităţi de depozitare pentru seminţe, legume şi fructe.

În urma controalelor efectuate au fost constatate o serie de neconformităţi cum ar fi: depozitarea produselor alimentare neetichetate, condiţii de igienă necorespunzătoare, depozitare necorespunzătoare şi nerespectarea criteriile de compatibilitate la depozitare nerespectarea condiţiilor de manipulare, lipsă monitorizare temperatură în spaţiul de depozitare sau sursa de apă utilizată contaminată bacteriologic. www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.