Acasă Uncategorized Bucuresti: RATB cere scuze publicului calator pentru incidentul de duminica

Bucuresti: RATB cere scuze publicului calator pentru incidentul de duminica

DISTRIBUIȚI

92807 – 10082010 – Proiectul pilot al traseelor turistice care asigura vizitarea obiectivelor turistice din jurul Bucurestiului, implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), a cunoscut la sfârşitul săptămânii trecute un aflux crescut de calatori, motiv pentru care a fost suplimentat numarul de autobuze pe doua trasee, anunţă RATB.

„In legatura cu incidentul petrecut in ziua de 08.08.2010, cand doua autobuze RATB s-au tamponat, pe traseul liniei turistice care face legatura intre Bucuresti si Manastirea Caldarusani, ne cerem scuze publicului calator, acesta fiind un eveniment regretabil, care nu caracterizeaza activitatea de zi cu zi a celor 4.500 conducatori de vehicule RATB (autobuze, tramvaie, troleibuze), care asigura mobilitatea a peste 2,2 milioane de calatorii zilnic, in Bucuresti.

Mentionam ca in urma acestui incident s-a accidentat usor a calatoare in varsta de 78 de ani, care a fost transportata la Spitalul Universitar. Dupa ingrijirile medicale, in cursul zilei, doamna a parasit spitalul.

Imediat a fost demarata cercetarea disciplinara a soferului vinovat de aceasta tamponare.

Dorim sa precizam ca proiectul traseelor turistice va continua in fiecare weekend si sarbatori religioase, mai ales ca cererea pentru aceste linii este in crestere”, se precizează într-un comunicat al RATB. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.