Acasă Uncategorized Bucuresti: Structurile MAI, gata de „lupta” cu virusul West Nile

Bucuresti: Structurile MAI, gata de „lupta” cu virusul West Nile

DISTRIBUIȚI

93418 – 31082010 – Structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor vor acorda sprijin instituţiilor implicate în prevenirea şi combaterea situaţiilor de risc care ar putea fi determinate de infectarea cu virusul West Nile, anunţă un comunicat al ministerului.

„De la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost transmise unităţilor subordonate o serie de măsuri, potrivit competenţelor, privind intensificarea cooperării cu celelalte autorităţi ale administraţiei publice şi cu direcţiile de sănătate, în scopul realizării schimbului de date referitoare la cazurile

 de infectare cu virusul West Nile. De asemenea, centrele medicale judeţene aparţinând M.A.I. şi cel din Municipiul Bucureşti vor asigura prelucrarea aspectelor de interes privind prevenţia individuală şi colectivă, simptomatologia şi măsurile de evitare a contactării virusului de către personalul propriu. În funcţie de evoluţia situaţiei şi a solicitărilor primite din partea Ministerului Sănătăţii, vor fi dispuse măsurile necesare pentru asigurarea sprijinului necesar”, se mai spune în comunicat.

www.promptmedia.ro

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.