Acasă Uncategorized Targu Mures: O parte din Guvernul Romaniei se muta pe malul Muresului

Targu Mures: O parte din Guvernul Romaniei se muta pe malul Muresului

DISTRIBUIȚI

93325 – 27082010 – Mai multi membri ai Guvernului Romaniei vor vizita cea de a opta editie a Festivalului Peninsula de la Târgu Mureş. Vineri,, de la prânz, secretarul de stat Doina Melinte, presedintele Autoritatii de Sport si Tineret, si Széll Lőrinc, vicepresedintele aceleasi autoritati, vizitează deja activitatile sportive ale festivalului.

Dupa amiaza de la orele 18.00, ministrul Mediului si Padurilor, Borbély László va participa la activitatile ecologice din cadrul evenimentului. Ministrul va înmâna premiile celor care participa la Marea Colectare Selectiva

 

 

 

 

de la Peninsula, la Punctul Verde organizat de EcoRom Ambalaje, vizavi de Sörpatika (Farmacia de Bere).

Sambata, intre orele 10.00 si 11.00, directorul Festivalului Peninsula, Bodor László, il va conduce intr-un tur al festivalului pe vicepremierul Marko Bela.

Ministrul Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor, si-a exprimat curiozitatea de a vizita in primul rand recitalul umoristului Badár Sándor, sambata, 28 august, de la orele 14.00. Detinatorul portofoliului Culturii va vizita dupa orele 16.00 oferta culturala a Festivalului Peninsula, dupa care va oferi peninsularilor un pahar de bere la Miert Pub.

Tot sambata la festival va veni si ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, precum si ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, care va intari echipa ofensiva a UDMR, in meciul de fotbal cu cei de la Miert.

La festival va fi prezent sambata si secretarul de stat Attila Marko, presedintele Departamentului pentru Relatii Interetnice. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.