Acasă Uncategorized Timisoara: Ofiter de politie arestat pentru trafic de influenta

Timisoara: Ofiter de politie arestat pentru trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

93279 – 26082010 – Un subcomisar de la IPJ Arad este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influență. Vasile Crişan Virgil, subcomisar de poliţie, a cerut şi a primit de la două persoane, suma de 1.000 euro, lăsând să se înţeleagă că îşi va exercita influenţa asupra procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi în special asupra procurorului de caz, pentru a nu aresta o persoană reţinută într-un dosar.

Fratele denunţătorului, administrator şi asociat al unei societăţi comerciale, fusese reţinut pentru trafic de influenţă şi instigare la dare de mită, iar a doua zi a fost arestat preventiv, în pofida promisiunii făcute de ofițerul de poliție.

Cu câteva zile în urmă, polițistul mai pretinsese 3.000 de euro, lăsând impresia că va interveni pe lângă un judecător de la Curtea de Apel Timişoara, pentru o obţine punerea în libertate a fratelui unuia dintre denunţători, ca urmare a recursului la prelungirea arestării preventive, recurs care urma să se judece la acea instanţă.

Astăzi Curtea de Apel Timişoara a hotărât arestarea preventivă a lui Crişan Virgil Vasile pentru 29 de zile.

De asemenea, o altă persoană, complice la traficul de influență, este urmărită penal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.